Reklame:

Ford frigiver den første skitse af Mustang-inspireret SUV

Et billede af bagenden er alt, hvad Ford har valgt at fodre offentligheden med af information om deres nye elektriske SUV, som er heftig inspireret af Mustang Mach 1

Ford har frigivet det første billede – eller rettere mørklagte skitse – af en kommende fuldt elektrisk SUV. Og ud fra hvad vi kan se, er især bagenden særdeles bræget af Mustang-kendetegn.

LÆS OGSÅ: Corolla vender tilbage – Nu også som sprød hybrid-stationcar

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det er blandt andet de særligt tredelte baglygter og de meget brede bagskærme. Mach 1, som Ford selv kalder bilen, udvikles i øvrigt af fabrikkens helt nye Team Edison-afdeling, der udelukkende har fokus på elbiler med Ford og Lincoln-emblemer.

Ford-fan? Læs mange flere Ford-artikler her!

SUV’en, der internt hos Ford er kendt som CX430, er baseret på den seneste forhjulstrukne Focus-platform kaldet C2 og skal være ens verden over. C2 skal ifølge internationale medier være fleksibel nok en platform til, at Ford kan bygge flere biler på den uden alt for mange økonomiske kvæler. Noget i stil med hvad MQB-platformen er for Volkswagen, der bygger alt fra Audi A3 over VW Golf til Seat Actea på den teknik.

Selv siger Ford, at Mach 1, fabrikken hævder vil have en rækkevidde på 485 kilometer på en fuld opladning, skal ind i modelprogrammet sideløbende med Kuga.

Reklameblok:
LÆS OGSÅ: Læserbil – Mød Kristians vilde Overkill Cupra

Det forventes, at Ford løfter hele sløret for ‘Mach 1’ i løbet af 2019, mens selve salget begynder engang i 2020.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?