Flov over Lance Stroll: “Er han den nye Mazepin?”

Foto: Aston Martin Aramco Mercedes

Aston Martin har ikke haft en nem start på 2022-sæsonen. Det engang står stærke team roder efter tre grandprixer rundt i bunden af Formel 1-feltet. Værst er det gået for Lance Stroll.

Det mener i hvert fald den tidligere Williamskører og verdensmester, canadieren Jacques Villeneuve. Og selvom holdkammerarten Sebastian Vettel på grund af corona-smitte kun har kørt ét løb af de tre, mener den tidligere verdens-etter stadig, at det ser værst ud for Lance Stroll.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Faktisk kalder Jacques Villeneuve Strolls præsetationer i Aston-raceren for decideret pinligt. Vettel går dog heller ikke helt fri. Under weekendens løb lignende tyskeren en mand, som slet ikke havde lyst til at være på banen, skriver Villeneuve i en klumme for det hollandske Formel 1-medie Formule1.nl.

Canadieren henviser især til den ulykke mellem Nicholas Latifi og Lance Stroll under lørdagens kvalifikation, som sidstnævnte var skyld i.

– Strolls sammenstød med Latifi i kvalifikationen var bare pinlig. Han (Stroll, red.) gav endda banen skylden, hvilket måske var den mærkeligste forklaring på en ulykke (i Formel 1, red.) nogensinde.

Reklameblok:Efter løbet i Australien udgør Aston Martin Aramco Mercedes bundproppen i feltet med 0 point. For bare to år siden var holdet, som dengang hed Racing Point, såkaldt “best of the rest”, da sæsonen var slut.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk