Flov over Lance Stroll: “Er han den nye Mazepin?”

Foto: Aston Martin Aramco Mercedes

Aston Martin har ikke haft en nem start på 2022-sæsonen. Det engang står stærke team roder efter tre grandprixer rundt i bunden af Formel 1-feltet. Værst er det gået for Lance Stroll.

Det mener i hvert fald den tidligere Williamskører og verdensmester, canadieren Jacques Villeneuve. Og selvom holdkammerarten Sebastian Vettel på grund af corona-smitte kun har kørt ét løb af de tre, mener den tidligere verdens-etter stadig, at det ser værst ud for Lance Stroll.

Faktisk kalder Jacques Villeneuve Strolls præsetationer i Aston-raceren for decideret pinligt. Vettel går dog heller ikke helt fri. Under weekendens løb lignende tyskeren en mand, som slet ikke havde lyst til at være på banen, skriver Villeneuve i en klumme for det hollandske Formel 1-medie Formule1.nl.

Canadieren henviser især til den ulykke mellem Nicholas Latifi og Lance Stroll under lørdagens kvalifikation, som sidstnævnte var skyld i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Strolls sammenstød med Latifi i kvalifikationen var bare pinlig. Han (Stroll, red.) gav endda banen skylden, hvilket måske var den mærkeligste forklaring på en ulykke (i Formel 1, red.) nogensinde.

Efter løbet i Australien udgør Aston Martin Aramco Mercedes bundproppen i feltet med 0 point. For bare to år siden var holdet, som dengang hed Racing Point, såkaldt “best of the rest”, da sæsonen var slut.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk