Flere hundrede bilister blitzet samme sted “Der bliver kørt skræmmende hurtigt”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Politiet mener, det er skræmmende hurtigt. En bilist var 4 km/t fra at miste både bil og kørekort.

– Det er en borger, der har været utryg ved, at der er kørt for stærkt, og har bestilt målingen. Og vi må give borgeren ret. Der køres alt, alt for stærkt på strækningen.

Sådan siger leder af færdselspolitiet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Skotte, til TV2, om mandagens indsats med en fotovogn placeret ved Slagelse Sygehus. På den tid, hvor fotovognen stod på strækningen kørte 1.830 biler forbi. 207 af dem trykkede for hårdt på speederen.

Hurtigst gik det for en bilist som blev målt til at køre 96 km/t, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t. Og det, mener Søren Skotte, er skræmmende hurtigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilisten står nu til en betingede frakendelse af kørekortet. Det samme gør to andre bilister. Yderligere femten andre bilister fløj så hurtigt forbi fotovognen, at politiet foruden bøden kvitterer med klip i kørekortet.

Og ikke bare det. Mandagens indsats giver også politiet anledning til at vende tilbage til samme strækning på et senere tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk