Fisker viser glimt af ny sportsvogn

Foto: Fisker Inc

4-personers GT med stort batteri og ekstrem rækkevidde skal vise, hvad Fisker Inc står for.


Mens Henrik Fiskers nye elbil Fisker Ocean kan ses i København netop nu, præsenterer det amerikanske bilmærke en teaser for, hvad der angiveligt bliver mærkets tredje model i programmet.

“Ronin” er elbilens projektnavn, og det er ifølge Fisker en klassisk Grand Tourer, altså en sportsvogn med batteripakken integreret som en del af bilens bærende konstruktion. Dette skal angiveligt medvirke til, at Ronin sætter ny rekord i præstationer og rækkevidde. Det skriver Bil Magasinet.

Ronin bliver den tredje model fra Fisker efter Ocean, som netop nu står ved produktionsstart, og den mindre Pear, der blev præsenteret som projekt i februar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Rekord i rækkevidde – og præstationer
Den nye Fisker Ronin bliver en Grand Tourer i form af en sportvogn med plads til fire personer og bagage, beregnet på lange tur med høj fart og komfort.

– Målet er, at lave en elbil der kombinerer verdens længste rækkevidde med ekstremt høje præstationer, udtaler Henrik Fisker i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge samme vil hele bilen vil bliver bygget efter producentens principper om genanvendelighed og bæredygtighed ved at benytte den seneste teknologi og avancerede materialer.

Ifølge pressemeddelelsen vil bilen få et unikt dørarrangement, og designet vil præsentere en ny retning for Fisker. Det færdige koncept vil blive præsenteret i august 2023 fulgt af produktionstart i anden halvdel af 2024.

Bilens projekt-navn er inspireret af biljagten i filmen ”Ronin” fra 1998 med Robert de Niro i hovedrollen.

Artikler og reklamelinks: