Annonce:

FDM fraråder danskere at købe hos “dansk” bilmærke

Bliv væk fra kontantkøb. Så simpelt lyder rådet fra FDM, når det kommer til det nødlidende Fisker Inc. med danske Henrik Fisker i spidsen.

Danskerne bør tænke sig godt om, før de investerer i en Fisker. Faktisk fraråder den danske interesseorganisation nu helt sine medlemmer at købe Fiskers biler.

Det skriver organisationen selv på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilister, som alligevel har brændt sig varme på en Fisker Ocean, der er mærkets hidtil eneste model, bør i stedet overveje leasing, lyder det.

– FDM’s råd i den nuværende skrøbelige situation for Fisker Inc. er, at privatleasing er vejen frem, hvis man fortsat er interesseret i en Fisker Ocean, siger forbrugerøkonom Ilyas Dogru.

LÆS OGSÅ: Østrig indfører vanvidsbilist-lov efter dansk forbillede

Det er langt fra første gang, at FDM fraråder danskere at kaste penge direkte efter et bilmærke. Også selvom det, altså mærket, er populært. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Også andet end den økonomiske usikkerhed kan dog tænde advarselslamperne hos FDM. Tilbage i 2021 opfordrede organisationen eksempelvis til, at bilister kørte uden om en livsfarlig Renault. Læs mere om det her.

Tilbage hos Fisker kæmper den danske direktør lige nu for at holde en konkurs fra døren. Tidligere mente nyhedsbureauet Reuters, at de kunne løfte sløret for, at Fisker ligger i forhandlinger med Nissan om en investering i størrelsesordnen 400 millioner dollar.

Men i en pressemeddelelse fra netop Fisker Inc. fremgår det også, at bilmærket pt. risikerer at løbe tør for penge inden for de næste 12 måneder, og at man ikke kan garantere egen overlevelse.

Her på Boosted har vi tidligere afdækket nogle af Fisker Oceans mange børnesygdomme. Sygdomme som også danske ejere er plaget af.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

LÆS OGSÅ: Bilmærker sagtsøgt for at være skyld i berømt skibsbrand

Jesper F., som Boosted har talt med, er en af de uheldige Fisker-ejere. Han har ellers troet, at det var ham selv, der var noget galt med bag rattet.

– Som Fisker Ocean-ejer kan jeg kun sige, at jeg kan genkende det, I skriver om.

– Jeg har indtil nu troet, at det var mig, der var noget galt med. Men jeg har nogen gange tænkt “hvad fanden skete der lige der”, når bilen har gjort det, skriver Jesper F. til Boosted.

Annonce:


Flere nyheder fra og om Fisker Inc. lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler