Reklame:

Fattede det ikke første gang – politiet måtte anholde samme bilist to gange

En 63-årig bilist fra Vig forstod ikke budskabet, da han første gang kørte galt. I hvert fald talte han med politiet to gange i weekenden.

Den siv ikke ind første gang. I hvert fald forstod en 64-årig mand fra Vig ikke, at han ikke skulle køre bil, da Midt- og Vestsjællands Politi i første omgang mødte ham ved byens Netto fredag aften.

Egentlig lød beskeden, at mandens bil holdt i tomgang midt på vejen. Men da politiet nåede frem, var bilen plantet i en hæk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hurtigt viste et alkometer, at den 63-årige havde fået for meget at drikke. Han blev dog løsladt efter en blodprøve. Men det skulle vise sig at være en dårlig idé.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Fra på søndag bliver hver 10. dieselbil forbudt – se listen med forbudte biler her

Allerede søndag var den således gal igen. Endda nogenlunde på samme klokkeslæt som om fredagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Til politiet kunne vidner i hvert fald forklarer, hvordan den samme 63-årige havde ramt en parkeret bil ved biografen i Vig. Denne gang slog et narkometer ud.

Af samme grund blev manden endnu engang sigtet og taget med til en ny blodprøve. Han kan nu forvente at høre mere fra politiet i begge sager.

Alene det at blive taget for narkokørsel koster en ubetinget frakendelse og en bøde der svarer til månedslønnen ganget med 1,21. Det samme som ved promillekørsel.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?