Fantastisk ræs på Jyllandsringen i weekenden: “Casper er i sit livs form”

Brian Madsen Sport TCR
Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport

På racerværkstedet i Slagelse er de sidste forberedelser ved at blive klaret. I weekenden køres anden afdeling af TCR Denmark, og Brian Madsen Sport er klar til at give den fuld gas på FDM Jyllandsringen.

– Det ser jo ud til at blive en skøn weekend med godt vejr og masser af godt racerløb, så det kan næsten ikke blive bedre! Vi har et par kørere, som er klar til at komme ud på asfalten og yde deres bedste, så jeg tror at vi har en god weekend foran os, fortæller teamchef Brian Madsen.

For to uger siden deltog Gustav Birch i en afdeling af TCR Europe på den hollandske Zandvoort-bane som led i hans træningsprogram. Her viste han, at han trods manglende erfaring har hvad der skal til for på sigt at blive en succesfuld touring car-kører:

– Gustav gjorde et godt stykke arbejde i Holland, og det var god træning for ham. Han forbedrede sig gennem hele weekenden og var kun et sekund fra at kunne være med i den bedste halvdel af feltet på en enkelt omgang. I løbet var det endnu tættere, og for Gustav handler det mest af alt om at få en masse erfaring – og det skal nok komme, forsikrer Brian Madsen.

Gustav Birch
Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport

Selvom teamets førstekører ikke har siddet i racerbilen siden Ring Djursland, er teamchefen ikke i tvivl om Casper Elgaards fokus:

– Casper er i sit livs form, og han er så motiveret for at vores projekt bliver en succes, så jeg er sikker på, at han får en rigtig god weekend på Jyllandsringen. Vi udvikler stadigvæk på bilen, men vi har vist, at Peugeot kan være konkurrencedygtig i TCR-regi.

Udover bilerne i TCR Denmark deltager Brian Madsen Sport også med tre biler i Yokohama 1600 Challenge. Her er Malte Ebdrup nyeste kører i truppen, som i forvejen tæller Mads Rasmussen og Simon Birch.

Løbene i TCR Denmark sendes live på TV2 Sport søndag eftermiddag fra klokken 14.30.

Gustav Birch og Casper Elgaard
Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk