Falsk fartkontrol: Er du blevet ‘blitzet’?


Mange bilister ånder i disse uger lettet op, når de opdager, at de ikke er blevet fanget af fartkontrollen. I stedet har de oplevet en installation fra Nettos.

Bilisterne slipper med skrækken ved den falske fartkontrol i vejkanten ved indkøbscenteret Waves i Hundige syd for København. Den hvide varevogn, der bærer alle kendetegnene fra bilisternes nemesis, efterfølges nemlig af et reklameskilt med teksten: “Det er dyrt at blive blitzet – Gå i Netto”.

Den falske fartkontrol er med til at kickstarte et nyt reklameunivers for Netto. Med omdrejningspunkt i temaet ‘Livet er dyrt’ vil Netto påpege og kommentere de ting, der gør, at livet som dansker føles dyrt.

Som med den falske fartkontrol vil meget af Nettos kommunikation foregå i en relevant kontekst. Eksempelvis er der også reklameskilte om dyr benzin foran tankstationer, mens andre reklamer kører på lokale boligpriser.– Nettos lave priser hjælper mange danskere med at få bedre råd til alle de ting, de gerne vil have, men også bedre råd til alle de mindre sjove udgifter, som man møder i sin hverdag. Med de nye reklamer håber vi at komme igennem med dette budskab på en måde, som kan give danskerne et lille smil på læben, siger Kathrine Werling, marketingchef i Netto.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk