Kvinde får 37 millioner i erstatning – fik kønssygdom i kærstens bil

Et forsikringsselskab er dømt til at punge ud, efter at en kvinde pådrog sig en kønssygdom i en kærstens bil, som de forsikrede.

Det amerikanske firma Geico lever af at forsikre biler. For nogle er det en god forretning. Men for Geico bliver årets resultat 5,2 millioner dollars mindre, end det ellers kunne have været.

LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu koster det næsten 10.000 kr. at tale i håndholdt mobil

Reklameblok:De penge – som svarer til 37,1 millioner danske kroner – er forsikringsselskabet dømt til at betale i erstatning til en kvinde fra Missouri som har pådraget sig HPV-virus.

Kønssygdommen, som blandt andet kan give kræft – fik kvinden, da hun opholdt i bil, som – i hvert fald på daværende tidspunkt – var forsikret hos Geico. Bilen, en Hyundai Genesis fra 2014, tilhørte endda kvindens kæreste.

Det minder om andre sager
Under retssagen kom det frem, at parret havde haft sex i bilen. Men at kvindens kæreste ikke havde fortalt hende, at han var smittet med sygdommen. Og den dumhed må mandens forsikringsselskab altså nu betale for. Det skriver DailyMail.co.uk.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Mediet har desuden talt med en advokat med speciale i den slags sager. Og herfra lyder det, at erstatningssummen løbet op, så ligger den helt på linje med ‘lignende sager’.

Indtil videre har Geico tabt alle de gange, selskabet har forsøgt at appellere afgørelse. Det ligger altså fast, at kvinden skal have mange penge for kærestens ‘forglemmelse’. Det fremgår ikke om parret stadig er sammen. Men det var de i hvert fald i 2017, og helt til sidste år hvor kvinden trak forsikringsselskabet i retten.

 

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk