YES! Nu kan du få en ‘original’ Defender med Corvette-V8 og 650 hk


Det kan godt være, at Land Rover producerer en topmoderne Defender lige nu – men vi vil hellere have denne ‘original’ – især fordi den er drevet af en Corvette-V8.

Twisted North America hedder den. Men det er stadig en engelsk Land Rover, det er en Defender, og så er den bygget af de vildeste gutter, vi lige nu kan komme i tanke om.

Lad gå, bilen er bygget specielt til det nordamerikanske marked, og er du så heldig at bo her, kan du bare slå dig løs på ekstraudstyrslisten.

Vi nævner i flæng: 6.1-liters LT-V8 fra Chevrolet Corvette, kort eller lang akselafstand og hard eller soft top-tag. Sammensæt som du vil!Motoren kommer i øvrigt som minium med 455 hestekræfter gennem et otte-trins automatgear.

LÆS OGSÅ: Går uden problemer 350 km/t – Le Mansory er en gal Ford GT

Men gutterne fra Twisted har flere motorplaner. Stadig uden trykladning – selvfølgelig. Den 6.2-liters LT2-V8 (endnu en Corvette-klump) passer nemlig også lige ned mellem forhjulene på den ikoniske englænder.

Mere power? Du spørger bare!
Det giver 650 hestekræfter, og Twisted er klar på at smide mere power i bæstet. Altså bare hvis en kunde skulle spørge, ikke?

Det er ikke alt sammen rå muskelkraft dog. Hvor vanvittigt det end må lyde, så har tunerne sørget for, at Defender’en også kan følge med rundt i svingkombinationer. Undervognen har nemlig fået sig en gevaldig opstrammer.

Ikke at du af den grund skal forsøge at smide bilen rundt på Nordsløjfen. Men du – eller rettere bilen – kan godt.

Bygger kun 200 biler
I kabinen er der heller ikke sparet på noget. Godt nok bygger Twisted kun 200 Defendere, til gengæld vil de fylde hver og én med alt det kohud, du kan forestille dig.

Sådan en omgang er selvfølgelig ikke gratis. En Twisted NA begynder ved 250.000 dollars. Begynder! Og det tager minium et halvt år at bygge hver bil.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ bladre i billederne af bæstet.