Elon Musk bekræfter: Ingen Cybertruck eller Roadster i år


Spørgsmålet er, om de biler nogensinde når i nærheden af noget asfalt. Det bliver i hvert fald ikke i år.

Ligesom alle andre bilproducenter vil Tesla være begrænset af, at man mangler mikrochips. Men selvom det forholder sig sådan, tror firmaets administerende direktør Elon Musk forsat på, at det kommer til at gå bedre for Tesla end sidste år.

Og 2021 var ellers mærkets bedste år nogensinde. Her leverende man tæt på én million biler. Det forventer Elon Musk, at Tesla kan fordoble i år. Men noget der ikke kommer til at ske i år er Roadster, Cybertruck eller lastbilen Semitruck.

Faktisk bliver 2022 et år uden nye Tesla-modeller. For det vil – siger Elon Musk – ikke give mening, når man mangler mikrochips. Musk understreger dog, at man ikke har glemt modellerne. Alle tre, håber chefen, er her ‘forhåbentlig’ i 2023. Men det skal man nok ikke sætte alt for mange bøjede femmere på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alle modeller er nemlig af flere omgange udskudt og udskudt og udskudt igen. Roadsteren skulle have været på vejene for to år siden. Mens Cybertruck skulle have været her sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk