EA: Her udgiver vi det næste Need For Speed


Electronic Arts har bekræftet seks nye spiltitler – en af dem er det næste i række af Need For Speed-udgivelser. 

Electronic Arts har meddelt, at man mellem oktober 2021 og september 2022 vil have seks nye spiltitler klar, og at et af dem bliver det næste Need for Speed til konsoller og PC. på vej!

Nyheden kommer ni måneder efter, at EA meddelte omverden sin beslutning om at lukke det svenske spilstudie Ghost Games, som blandt andet stod for udviklingen af Need for Speed.

LÆS OGSÅ: Livsværk solgt – Dansk BMW-specialist kommer på norske hænder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En stafet man har valgt at give videre til Criterion. Eller ’tilbage til’ vil nogen måske sige. Det amerikanske spilstudie stod nemlig også bag udviklingen af Need For Speed ‘Hot Pursuit’ og ‘Most Wanted’ (fra 2012), der skal køre serien videre.

Som med Payback (2017) og Heat fra 2019 skal vi formentlig hen i november måned 2021 for det næste NFS-spil dukke op.

– Vi kommer med seks nye spil, deriblandt det næste Need for Speed, som tager nogle seriøse, visuelle spring, siger direktør Andrew Wilson det blandt andet i pressemeddelelsen fra EA.

Ses vi til Auto Show?


Kan du ikke vente helt så længe, kan en remaster-udgave af netop Hot Pursuit måske lindre din efterårs/pandemi-blues. Den forfinende udgave af Need for Speed-udgivelsen fra 2010 udkommer allerede 16. november. Altså senere i denne måned.

Herunder kan du se den første trailer til det kommende Need For Speed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk