Dodge afkræfter rygte: V8-motoren er død


Tidligere på ugen opstod der et rygte, om at Dodge lader den voldsomme Hemi-V8’er leve videre. Det passer (desværre) ikke, siger en talsmand nu.

Vi får ikke en Dodge Charger med V8 igen. Heller ikke en Challenger. De næste generationer af modellerne bliver udelukkende elbiler. Det slår en talsmand for mærket nu fast.

Tidligere på ugen skrev Motortrend ellers en historie på baggrund af et rygte fra en anonym kilde, om at Dodge ville lade den enorme V8-motor overleve lidt endnu. I hvert fald i den næste udgave af både Challenger og Charger. Men det passer altså ikke, slår Dodge fast.

Både Hemi-motoren og selve den platform, som bilerne bygges på, har Dodge ikke tænkt sig at gøre mere ved. De næste generationer af modellerne bliver rene elbiler, siger talsmanden til Motor1.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men før vi når så langt, er der dog fortsat et rygte som ikke vil lægge sig ned. Nemlig det at Dodge arbejder på et brag af et farvel til forbrændingsmotoren. Læs den historie her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk