Dette motorcykelspil ser SYGT realistisk ud

Dette motorcykelspil ser SYGT realistisk ud

Vi er vant til, at grafikken i spil bliver bedre og bedre. Alligevel har grafikken i det  Ride 4 blæst os bagover med 60 billeder i sekundet.

Hvis du interesser dig bare den mindste smule for for motorcykler, har du sikkert hørt om Isle of Mann TT-løbet. Tourist Trophy-løbet er blevet kørt på den lille ø i Det Irske Hav næsten hvert år siden 1907, og det har – desværre – også kostet en masse menneskeliv.

Den nidobbelte  MotoGP-verdensmester Valentino Rossi har endda sagt, at det er for farligt til ham. Alligevel flokkes folk om løbet, når det kommer til øen. Og ved du endnu ikke, hvad TT-løbet er – så google det.

Alene en søgning rundt på nettet efter løbet er nemlig en hæsblæsende oplevelse i sig selv. Bedst er det selvfølgelig at opleve løbet med egne øjne, men kan man ikke det, er det kommende PlayStation-spil Ride 4 noget nær det næstbedste. Spillet kan afvikles med 60 billeder i sekundet, og det er intet mindre end absurd realistisk at se på.Næsten som at køre selv
Selvfølgelig får du ikke samme oplevelse af at spille computerspil, som hvis du selv sad på en motorcykel og blæste henover asfalten på øen (nogle af de hurtigste MC’ere flyver nærmest løbsdistancen igennem).

Men Ride 4 ser helt fantastisk ud! Vi forsøger at få fat et anmelder-eksemplar. Og lykkedes det, kan du være sikker på, at vi skriver om oplevelsen i spillet her på Boosted.dk.

Ride 4 er ude til både PlayStation, Xbox og PC den 5. oktober.

Stay tuned!

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk