Derfor er spraycoating så populært!

Som den bilentusiast du er, er du selvfølgelig vant til at vaske din bil i hånden. Men vidste du, at en spraycoating gør resultatet ekstra lækkert og tilmed i længere tid?

Du vasker og vasker, men synes ikke rigtig, at du får glansen ordentligt frem i bilens lak og den føles nærmest som om, at den står pivåben for skidt og snavs. Er det kun en polering, der kan hjælpe?

Ikke nødvendigvis. Med en spraycoating-behandling får lakken nemlig lige den ekstra beskyttelse mod skidt og snavs, den altid har drømt om. En konventionel coating giver lakken ekstra hårdhed, der skal til for at modstå de værste af solens stråle og syren i eksempelvis fugleklatter, men den koster mange penge og skal i de fleste tilfælde foretages af professionelle.

Derfor har den nye generation af spraycoatings revolutioneret bilpleje-verdenen og nogle af dem har faktisk langtidsholdbar virkning, som næsten kan sidestilles med konventionel coating.

Smart, ikke? Det synes vi også. Det bedste er, at der findes spray-coating til mange forskellige formål og ikke kun bilens lak. Især plastik, fælge, ruder, lædersæder og meget mere, kan coates med de rette produkter.

C2 Liquid Crystal v3

🔥Spray på, tør af, ‘job done’ 🙌🏻 C2 Liquid Crystal på denne varme 1 ud af 5 Fire Orange BMW E90 M3🔥https://gtechniqdanmark.dk/product/gtechniq-c2-liquid-crystal-v3/📸 Gtechniq North America

Slået op af Gtechniq Danmark i Søndag den 23. februar 2020

Gtechniq er et af de firmaer, der er langt fremme inden for coating. Deres hydrofobiske coating gør blandt andet, at din bils lak skyr vand. Vandet vil altså danne sig som små perler på lakken, og ikke bare som det våde moras, du kender, når himlen åbner sig over din bil.

En fordel ved en hydrofobisk mættet lak er, at lakken vil sky skidt og snavs. Altså skidtet vil ikke binde sig så nemt til lakken og være let at fjerne efterfølgende.

DET GODE RESULTAT KRÆVER TID, MEN…
I det hele taget er lakforsegling en videnskab for sig selv og du kommer ikke udenom, at det lækreste resultat opnås, når du sætter tiden af til det. Til gengæld kan du med C2 Liquid Crystal opnå et resultat, selv en fagmand kan og vil være bekendt med

Og alligevel kan vi bøje det med tiden lidt. C2 Liquid Crystal, er en såkaldt topcoating, som du sprayer på bilen umiddelbart efter selve bilvasken. Produktet sprøjtes direkte på lakken og kan med det samme tørres af med en mikrofiberklud.

På den måde opnår du en lak, der skyr snavs, er vandafvisende og modstandsdygtig i forhold til solens UV-stråling i op til seks måneder.

Nu har du forhåbentlig fået lidt at tænke på, næste gang du finder vaskegrejet frem. Coating er i den grad vejen frem, så hva’ venter du egentlig på?