Reklame:

Danske mekanikere har fået nok: “Forbud mod nøgenkalendere er censur”

En ny kampagne vil forbyde kalendere med letpåklædte damer på alle værksteder – nu har mekanikerne fået nok.

Arbejdsgiverforeningen Tekniq fortalte tidligere på måneden, at man ville have landets mekanikere til at pille den ellers så traditionelle nøgenkalender ned.

Det skal være helt slut med den slags, lød det i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu har en række mekanikere fået nok. Bjarne Qvistgaard, der driver Kloster Auto, fortæller til TV2, at kampagnen mod de letpåklædte kvinder minder om censur.

Og det er der flere i branchen, der bakke ham op i. Flere mekanikere siger, at de aldrig har haft problemer med kalenderne.

LÆS OGSÅ: Ikke skyggen af vejarbejde – “Men du ikke køre over 80 km/t på motorvej de næste 2 måneder”

Hverken blandt ansatte eller kunder. Alligevel står Arbejdsgiverforeningen Tekniq stærkt på, at kalenderne skal være fortid.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Med kampagnen “Kom og tag mig – NED” vil vi opfordre virksomhederne til at sætte denne kalender op i fx kantinen til eftertænksomhed og debat hos medarbejderne. Vi har brugt humor til at skabe noget tankevækkende, siger administrerende direktør Troels Blicher Danielsen i en pressemeddelelse.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?