Cadillac: Hvis vi må overvåge dig, får du rabat på bilen


Cadillac tilbyder nogle kunder helt op til 5.500 dollar i rabat på en ny elbil. Altså hvis kunderne holder mund, om at de bliver overvåget.

5.500 dollar svarende til 40.000 danske kroner. Så meget vil Cadillac uden at blinke slå af prisen på den nye SUV Lyriq. Og det er endda ud over statens afgiftsrabat.

Helt gratis er det dog ikke at få rabatten. Cadillac vil nemlig have noget meget specifikt til gengæld – nemlig købernes data. Det skriver Detroit Free Press.

For at få rabatten skal kunderne desuden også skrive under på en erklæring, som holder dem fra nogensinde at udtale sig offentligt om bilen. Ud over det accepterer køberne, at Cadillac må overvåge, hvordan de bruger deres biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men ifølge Cadillacs talsmand Michael Albano er der en meget godt grund til, at Cadillac smider rabatten på bordet.

– Vi har kontakt en lille gruppe tidlige kunder, der accepterer at dele deres køretøjsoplysninger og kundeadfærd. Cadillac vil bruge disse erfaringer til at højne oplevelsen for alle vores kunder, siger han.

Ses vi til Auto Show?


Ifølge flere amerikanske medier har Cadillac indtil videre spurgt 20 kunder, om de vil lade sig overvåge.

Det er den nye SUV, Lyriq, Cadillac vil give klækkelig rabat på… men de gør det ikke ‘gratis’.
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk