Subaru bygger bil med navnet “FUCKS”


Men det er knap så frækt, som det lyder

Subaru er til stede på årets Singapore Auto Show, og med sig har japanerne taget en Forrester med et lidt specielt tilnavn.

Hils på FUCKS. Eller skal vi være helt korrekte “Forester Ultimate Customized Kit Special” – altså Fucks. Subaru er dog så snedige, at de deler navnet op med punktummer “F.U.C.K.S” med det efterfølgende “edition” holdt i en mindre skrifttype.

LÆS OGSÅ: Endnu et benzinselskab fylder højoktan i standerne

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nogen dame-magnet er der da næppe heller tale om. I stedet dækker betegnelsen over en Forrester med lidt funky lak, tonede lygter og en pænt stor hækvinge.

Det samme kan siges om de 20″ hjul, som “fucks”-vognen triller rundt på. Når den altså ikke står stille og glimter på en biludstilling i Asien. Den filippinske udgave af Top Gear har haft mulighed for at se lidt nærmere på bilen. Og herfra er meldingen, at der også er STI-udstyr at finde. Bl.a skålsæder og gearknop.

Under hjelmen ligger en to-liters boksermotor og sender 156 hestekræfter ud i et firehjulstræk. Den samme motor som Forrester fås med i Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk