Bumblebee har fået nye sko – og det pynter

Chevrolet Camaro Bumblebee Wheel-Parts.dk

En Camaro har aldrig været nogen kedelig bil – men alting kan gøres bedre. Spørg bare hos Wheel-Parts.dk.

Da filmen Transformers bragede ud i verdens biografsale tilbage i 2007, var de menneskelige hovedpersoner Shiaf LaBeouf og i særdeleshed Megan Fox. Men de virkelige superstjerner var naturligvis bilerne.

Stjernen over dem alle var figuren Bumblebee, der var en transformer i forklædning som en Chevrolet Camaro. Siden dengang er den gule farve blevet særdeles eftertragtet på Camaro-modellerne, og flere af dem kører herhjemme i Danmark. Her skal vi se nærmere på en af dem.

Chevrolet Camaro Bumblebee Wheel-Parts.dk
I filmene er Bumblebee en af de gode, som kaldes Autobots. Derfor det specielle logo under Camaro-navnet.

De dygtige folk hos Wheel-Parts.dk har netop haft en Camaro fra 2009 på besøg. I den unikke Bumblebee-gule farve. Ejeren drømte nemlig om et sæt federe fælge – og om at komme et stykke tætte på jorden.

Og den slags er Wheel-Parts.dk eksperter i at finde frem til stort set alle typer biler på kloden. Vi har selv prøvet det, så vi ved, hvad vi taler om.

Solide størrelser
Valget faldt på en aggressiv montering med et par Rohanna-fælge i den fede RC10-model i en særlig matgrå farve. Størrelserne er 10×20″ foran og 11×20″ bagpå. Med 275/35-20 dæk foran og fuldfede 295/35-20 dæk bagpå.

Undervognen er justeret længere mod asfalten med en omgang H&R-fjedre, der sænker bilen med 35 mm. En relativt hurtig løsning, der samtidig er super effektiv og giver det helt rette look, som passer godt til de store hjul.

Vil du have hjælp til fede hjul, sækning af undervogn eller noget helt tredje på din bil? Så kontakt Wheel-Parts.dk i dag! De kan uden tvivl hjælpe dig.

Chevrolet Camaro Bumblebee Wheel-Parts.dk
Sænkningen passer rigtig fint til bilen. Der er benyttet et 35 mm sænkningskit fra H&R.
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk