Brutal bas i bagsmækken: Tag med til DM i bilstereo

Custom Audio Denmark

Den største EMMA-konkurrence i over 10 år fandt i weekenden sted hos Custom Audio Denmark. Her kan du snuse til stemningen fra DM i Bilstereo.

Denne weekend var der smadder på bassen, da de bedst spillende anlæg i landet var samlet til finalen i DM i bilstereo hos Custom Audio Denmark på Lundemarksvej i Holbæk.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her fortæller indehaver Mads Nyegaard om den succesfulde weekend:

“Lørdag var der sidste delrunde, og søndag var der finale. Der kom rigtig mange tilskuere, og mange blev hængende længe – og flere dukkede op begge dage, så det var et rigtig fint event. Slagteren forkælede os med lækre pulled-pork burgere, og der var en rigtig god stemning. Det var faktisk den største EMMA-konkurrence i over 10 år, så EMMA Danmark er klart i fremgang, efter at Steffen har overtaget formandsposten.

Deltagerne har gennem de seks delrunder kvalificeret sig til finalen, og de første to i hver klasse kvalificerer sig så til EM i Salzburg, der bliver afholdt sidst i marts. Der var spænding i flere klasser, hvor deltagerne lå meget tæt med kun et eller to point imellem, og flere deltagere stillede op i flere klasser samtidig, så det var rigtig sjovt, og der var masser at kigge og lytte på.

Reklameblok:De fleste klasser drejer sig om at få den bedst mulige lydkvalitet og komme så tæt på den oplevelse, man får i studiet eller til en livekoncert. Flere af bilerne spiller så godt, at hårene rejser sig på armene. Og når man lukker øjnene, tror man, at kunstneren står lige foran en. Det er en fantastisk lytte-oplevelse.

I andre klasser går det ud på at have et anlæg, der ‘spiller ud af bilen’ og har masser af show-faktor. Her spiller bilens blære-effekt ind.

Andre klasser går ud på at spille højest muligt, så der er altid noget for alle, og klasserne er delt op i begynder, øvede, profesionelle og eksperter. Så alle, der har anlæg i bilen, kan faktisk være med og deltage. Det eneste krav er, at bilen kan gengive EMMA test-musikken enten på cd, harddisk, USB, fra telefonen eller lignende.

Reklameblok:

Der er altid god grund til at deltage i den her slags konkurrencer, for det er her, man kan få gode råd og tips til, hvordan man får optimeret lyden i bilen – og så er kammeratskabet helt fantastisk!”, slutter Mads Nyegaard.

Vil du selv deltage?
Så kan du læse mere om EMMA her eller her.

Herunder får du et galleri fra weekenden:

 

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk