Brian Madsen Sport tager dansk motorsport til nye højder

Brian Madsen Sport
Foto: Brian Madsen Sport

Hvis du har oplevet et rallyløb på dansk jord, har du uden tvivl set biler drøne forbi med teksten ‘Brian Madsen’ på. Bag navnet gemmer der sig en af landets mest seriøse virksomheder inden for motorsport.

Hvis du er kørt gennem Slagelse, Ringsted eller Kalundborg, er du måske stødt på navnet ved nogle store bygninger. Der står nemlig Brian Madsen på tre bilforretninger i de tre sjællandske byer. Herfra sælges nye biler fra Peugeot og Opel, tilbydes professionel bilpleje, forhandles erhvervsbiler og meget mere.

Det er bagved bilforretningen i Slagelse, at Brian Madsen Sport har de store haller, hvor motorsportsafdelingen af Brian Madsen-koncernen bygger, servicerer og udvikler alt indenfor rally- og TCR-klasserne.

De seneste 25 år har Brian siddet bag rattet i nogle af Danmarks mest succesfulde rallybiler, og de fleste af dem har haft en løve på fronten. Derfor er det et perfect match, når han i dag både kan sælge nye Peugeot-modeller og samtidig sende en masse Peugeot-rallybiler til start i den danske rallyserie.

Brian Madsen Sport
Nummer to fra højre er manden bag det hele, Brian Madsen. Herren længst til venstre kender du måske – det er Casper Elgaard, som har kørt DTC, Le Mans og meget andet. Foto: Brian Madsen Sport

Det er dog ikke kun rally, at Brian Madsen Sport i dag arbejder med på det store motorsportsværksted i Slagelse. Også de nye TCR-racere er kommet i stald hos Brian Madsen Sport. Anført af ingen ringere end Casper Elgaard, der har kæmpe erfaring fra blandt andet DTC og Le Mans.

Noget helt nyt og meget særligt ved Brian Madsen Sport er, at virksomheden nu er blevet officiel importør af Peugeot Sport, Citroën Racing og Opel Motorsport i Danmark og Sverige. Det betyder, at når en rally- eller baneracer i Danmark eller Sverige skal bruge originale dele fra enten Peugeot, Citroën eller Opel, foregår det via Brian i Slagelse.

Det samme sker, hvis du går med samme rally-drøm, ligesom Brian gjorde for 25 år siden, og eksempelvis vil eje en rallybil fra Peugeot. Så ringer du til Brian Madsen Sport og får dem til at hente en bil til Danmark, og så klargør de den efter dine og fabrikkens ønsker og specifikationer. Genialt.

Brian Madsen Sport
Hos Brian Madsen Sport sælger og servicerer de både rallybiler og TCR-racere. Foto: Brian Madsen Sport

I samarbejde med PSA Motorsport i Frankrig skal Slagelse-virksomheden sikre den fortsatte udvikling af rally- og banesporten i Danmark og Sverige for netop Peugeot, Citroën og Opel.

“Det glæder vi os rigtig meget til, og vi er allerede godt i gang med en masse spændende biler til den kommende sæson. En livslang passion er nu blevet forenet med udvikling og forretning”, fortæller Brian Madsen.

Selvom Brian ikke længere selv kører med i de officielle serier, så kan han ikke holde nallerne fra et par af de klassiske rallybiler, som står til udstilling i Slagelse.

“Mon ikke at jeg selv kommer til start indimellem i min Peugeot 306 Maxi eller 206 WRC”, slutter han med et smil.

Klik her og bliv klogere på Brian Madsen Sport!

Brian Madsen Sport
Hvis du er rallyfan, ved du, at de her biler er helt unikke. Og de bliver heldigvis også brugt engang imellem. Foto: Brian Madsen Sport
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk