BMW-boss: Vi bygger ikke M-stationcars

Konkurrenterne gør det, men BMW vil ikke bygge hurtige stationcars

Mercedes har E63 AMG, Audi har RS6. Begge fabrikker bygger stationcars. Men BMW vil ikke melde sig i den kamp, siger M-afdelingens chef nu.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I nyligt interview med Car Magazine fortalte M-chef Markus Flasch, at hurtige stationcars – eller Tourings som BMW kalder det – ikke er en del af fabrikkens planer.

I stedet vil de i Munchen satse på SUV’er som de nye X3 M and X4 M.

– Touring-modeller er ikke en del af vores M-planer. Hvis jeg spurgte kunder i Østrig, Schweiz eller Tyskland vil de højst sandsynlig vende tomlen op (til den beslutning, red.), forklarede Markus Flasch.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Ikke alt med M-emblem bliver dog SUV-højt. Spurgt til kommende modeller ville M-bossen gerne tale lidt om den kommende M3/M4 også.

– Tænk på M5’erens firehjulstræk. Vi har formået at skabe et lignende system til den kommende M3. Men vi vil også stadig producere ‘den mere rene bil’ – altså baghjulstræk og manuelt gear.

 

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk