Reklame:

BMW-boss: Vi bygger ikke M-stationcars

Konkurrenterne gør det, men BMW vil ikke bygge hurtige stationcars

Mercedes har E63 AMG, Audi har RS6. Begge fabrikker bygger stationcars. Men BMW vil ikke melde sig i den kamp, siger M-afdelingens chef nu.

I nyligt interview med Car Magazine fortalte M-chef Markus Flasch, at hurtige stationcars – eller Tourings som BMW kalder det – ikke er en del af fabrikkens planer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I stedet vil de i Munchen satse på SUV’er som de nye X3 M and X4 M.

– Touring-modeller er ikke en del af vores M-planer. Hvis jeg spurgte kunder i Østrig, Schweiz eller Tyskland vil de højst sandsynlig vende tomlen op (til den beslutning, red.), forklarede Markus Flasch.

Ikke alt med M-emblem bliver dog SUV-højt. Spurgt til kommende modeller ville M-bossen gerne tale lidt om den kommende M3/M4 også.

– Tænk på M5’erens firehjulstræk. Vi har formået at skabe et lignende system til den kommende M3. Men vi vil også stadig producere ‘den mere rene bil’ – altså baghjulstræk og manuelt gear.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?