Blev sur over p-afgift: Bilist jagtede p-vagt rundt i byen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Torsdag aften passede det bestemt ikke en 37-årig mand fra Ringe på Fyn at blive mødt af en p-afgift. Det udviklede sig hurtigt.

Torsdag aften var en 37-årig mand fra Ringe på Fyn bestemt ikke i humøret. I hvert fald ikke nok til at han kunne trække på skuldrene over den p-afgift, han kort forinden havde fået af en p-vagt.

Det udviklede sig i stedet til, at den 37-årige jagtede p-vagten rundt i byen, ligesom den 37-årige slog på p-vagtens bil. Det var p-vagten selv, der lidt over kl. 20 om aftenen ringede til Fyns Politi, og fortalte at han blev jagtet rundt i byen af den vrede bilist. Det oplyser politikredsen til Fyens.dk.

Politiet mødte op på stedet, hvor man træf både p-vagten og den sure bilist. For sidstnævntes vedkommende betød temperamentet, han ikke kun fik en p-afgift den aften. Politiet sigtede ham også for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge Retsinformation.dk udløser det typisk en bøde på mellem 600 og 1.500 kr. Bøden kan dog forhøjes, hvis overtrædelsen er af særlig grov karakter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk