Reklame:

Bindegalt eller helt genialt – tuner vil bygge bodykit til Tesla Model 3

Den amerikanske tuner Adro har allerede haft bodykit til både Tesla Model Y og Model 3 på programmet i et år. Nu er endnu et kit klar. Næsten.

Sænkningen, bilen og fælgene må du selv sørge for. Men resten kan Adro godt levere. I hvert fald hvis ‘resten’ er et bodykit til din Tesla.

Altså så længe den Tesla er enten en Model Y eller Model 3. Og nu er den amerikanske tuner klar med endnu et bodykit til sidstnævnte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alt efter, hvor meget at kittet du vælger, hævder Adro, at de er i stand til mindske vindmodstanden med til 3 til 4 procent.

Det er dog slet ikke sikkert, at Adro gør alvor af idé. Tegningerne er der godt nok. Men tuneren vil klogeligt nok sikre sig interesserede kunder, før en produktion sættes i gang.

LÆS OGSÅ: Ford-chef efter problematisk tur i egen elbil – “Det minder os om virkeligheden”

Bliver det omvendt til noget, kan Adro ikke love en billig omgang. Tværtimod faktisk. Hele kittet – altså hækspoiler, kofanger, sideskørter, diffuseren og skærm-forøgerne – vil rende op i 5.500 dollar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det svarer til, at du skal have vekslet 37.500 kr. Til gengæld hævder amerikanerne, at flere af delene er lavet af kulfiber.

De siger i øvrigt samtidig, at de ‘bare’ skal have 7 forudbestillinger for at sætte gang i det hele. Så skal du have en Tesla Model 3, som din nabo helt sikkert ikke har? Ta’ et nærmere kig herunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?