Reklame:

Ford-chef efter problematisk tur i egen elbil – “Det minder os om virkeligheden”

Efter en langt fra gnidningsfri tur i en elektrisk F-150 pickup er Fords administrerende direktør blevet ‘mindet om virkeligheden’, siger han selv.

Når han ikke sidder på Fords fineste kontor i Dearborn, Michigan, kører den mærkets administrerende direktør bl.a. rundt i mærkets biler.

Det gjorde han også i sidste uge, da han på en længere tur i en ny F-150 Lightning efter eget udsagn blevet mindet om elbilens virkelighed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Turen var nemlig ikke uden sine problemer, og den efterlod således topchefen med en række hovedpiner undervejs. Bl.a. når det kom til opladning.

Faktisk er han efter turen klar til at indrømme, at Ford fortsat har meget arbejde foran sig, når det kommer til udviklingen af elbilen.

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen får ny Formel 1-kontrakt nu

Det skriver Business Insider.  I et video, som Farley lagde på det sociale medie X (det tidligere Twitter, red.) tidligere på ugen, fortæller han, at opladningen af pickup’en undervejs har været ‘særdeles udfordrende’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Af samme årsag understreger Farley Fords samarbejde med Tesla. Noget der giver Fords kunder adgang til Teslas netværk af superchargere. Foreløbig 12.000 af dem på det nordamerikanske marked.

Siden Ford indgik aftalen med Tesla har alt fra Mercedes til Henrik Fisker fået samme idé. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?