Reklame:

Bilmærke stopper helt – nu siger chefen undskyld

Det skandaleramte firma blokerede i første omgang for, at de ansatte kunne sælge ud af deres aktier. Nu følger en undskyldning og en ophævelse af forbuddet.

Cruise, der hører under General Motors, har ikke haft det let. Og nu har den øverst ansvarlige, administerende direktør Kyle Vogt, sagt undskyld på firmaets vegne.

Det skriver Auto News.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Efter Cruises selvkørende biler i august fik grønt lys til at køre døgnet rundt, alle ugens 7 dage i San Fransisco, gik det for alvor galt.

En række grumme ulykker med fodgængere der blev kørt ned og blokerede veje trak myndighederne tilladelsen tilbage.

LÆS OGSÅ: Tesla vil lægge vinduesviskerene bag betalingsmur

Kort efter trak Cruise alle sine biler fra gadebilledet i samtlige amerikanske byer, hvor mærket er til stede. Og tidligere i denne måned stoppede Cruise produktionen af biler med selvkørende teknologi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nu siger den administerende direktør Kyle Vogt, at firmaet vil lade ansatte sælge ud af deres aktier. Det skal, siger direktøren, hjælpe nogle af mærkets ansætte i skattemæssigt henseende.

– Jeg beklager, at vi under mit lederskab er kommet ud af kurs og at det har påvirket mange ansatte på et dybt personlig plan.

– Som direktør tager jeg ansvar for den situation, Cruise befinder sig i i dag. Der er ingen undskyldninger og ingen veje uden om, det der er sket.

Reklameblok:


– Vi er nødt til at stramme op på både sikkerhed, gennemsigtighed og engagement i fællesskabet, lyder det i en mail som direktøren har sendt til de ansatte.

Cruise skulle have lanceret en ny førerløse varebil. Men modellen er indtil videre lagt på is. Og den 8. november tilbagekaldte firmaet 950 biler på grund af flere trafikulykker, hvor fodgængere er blevet ramt af de førerløse biler.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?