Bilist kørte galt på p-plads – sigtet for det samme to gange

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Nogle bilister forstår tilsyneladende ikke en advarsel. Sådan et eksempel sad mandag aften fast på en parkeringsplads i Hillerød.

Hvordan man i det hele taget kan køre galt på en p-plads er en mindre gåde. I tilfældet her spiller alkohol nok en afgørende rolle. I hvert fald havde en 64-årig mand mandag aften fået for meget inden for vesten.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

På en parkeringsplads i Hillerød havde den 64-årige kørt sin bil op over en kantsten. Her sad den ubehjælpeligt fast, da politiet kl. 17.18 nåede frem til stedet. Fremme ved manden kunne politiet øvrigt konstatere, at han var ‘over det tilladte’ påvirket. Hvorfor han blev sigtet spirituskørsel og taget med til en blodprøve.

Men det var ikke advarsel nok. Allerede kl. 18.55 var den gal igen. Manden sad nemlig igen bag rattet i bilen, som han forsøgte at få fri. Det blev til endnu en sigtelse for promillekørsel. Ligesom den 64-årige i samme ombæring blev sigtet for at smide med affald, eftersom han havde smidt det minestrimmel – som politiet havde spændt rundt om hans bil – på jorden.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk