Annonce:

1 procent lastbiler kører på el – nyt samarbejde vil ændre på det

Norlys og MAN Truck & Bus går sammen for at få flere el-lastbiler på de danske veje, skriver de i en pressemeddelelse:

Norlys og MAN Truck & Bus har indgået et samarbejde, der skal gøre overgangen fra dieseldrevne lastbiler til elektriske køretøjer mere smidig for vognmænd.

På Aarhus Havn blev samarbejdet offentliggjort, hvor Søren Nybroe fra MAN Truck & Bus og Ellen Trolle fra Norlys blev fotograferet foran Norlys’ ladestandere til tung transport.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Selvom der er flere ellastbiler på de danske veje i dag, udgør de stadig kun én procent af landets samlede antal lastbiler. For at fremme den grønne omstilling er det afgørende, at også tung transport overgår til el.

Derfor har Norlys og MAN Truck & Bus Danmark besluttet at slå kræfterne sammen for at hjælpe vognmændene med at skifte til elektriske lastbiler på en nem og problemfri måde.

LÆS OGSÅ: Dette bilmærke har de mest tilfredse kunder

En vigtig forudsætning for vognmændenes valg af elektriske lastbiler er tilgængeligheden af et solidt ladenetværk, både i hele landet og ved deres egne depoter og logistikcentre. Søren Nybroe, Head of Truck Sales hos MAN Truck & Bus Danmark, forklarer: “Vi har etableret en 360° e-Mobilitets-rådgivning i forbindelse med lanceringen af vores MAN eTruck, hvor vi tilbyder vognmændene totalløsninger på køb, finansiering, service og ladeløsninger.”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Samarbejdet med Norlys har til formål at sikre, at vognmændene får adgang til de ladefaciliteter, de har brug for, når de investerer i elektriske lastbiler.

Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning, siger: “Vi opbygger et landsdækkende ladenetværk til tung transport og ønsker at tale med vognmændene om, hvor det vil være mest praktisk at placere vores offentlige ladepunkter.” Dette fokus på dialog med vognmændene sikrer, at Norlys’ infrastrukturløsninger bedst muligt imødekommer branchens behov.

1 procent lastbiler kører på el - nyt samarbejde vil ændre på det
Credit: MAN

MAN Truck & Bus Danmark har allerede bemærket en positiv respons fra vognmændene på det nye rådgivningstilbud.

Peter Lyhr Sørensen, Key Account Manager hos MAN Truck & Bus Danmark, siger: “Samarbejdet med Norlys giver os en ekstra dimension i vores rådgivning, da vi nu kan give vores kunder mulighed for at indgå i MAN’s ladekoncept og tilbyde dem rådgivning fra Norlys om, hvordan de bedst kan løse deres ladebehov både ved egne faciliteter og rundt omkring i landet.”

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Dette samarbejde mellem Norlys og MAN Truck & Bus er et vigtigt skridt i retning af at elektrificere tung transport og fremme grøn mobilitet i Danmark. Det forventes at gøre det nemmere for vognmænd at tage skridtet mod eldrift og dermed bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Det skriver begge firmaer i en samlet pressemeddelelse.


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler