Reklame:

Bilist fløj forbi den helt forkerte bil – 30 minutter senere bankede politiet på døren

Hastighedsgrænsen er 60 km/t. Det havde en bilist dog ikke den mindste respekt for, da han fredag mødte en af politiets fotovogne. 

En 39-årig mand fra Nykøbing Falster har siden fredag hverken haft noget kørekort eller en bil at køre i.

Begge dele tog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nemlig fra ham, 30 minutter efter at han var blæst forbi en fotovogn på Stubbekøbingvej i byen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiet fandt frem til manden på hans bopæl, hvor de bad ham udlevere bilnøgler og kørekort.

Til gengæld fik han en sigtelse for vanvidskørsel. Som det altid er i den slags sager, skal en dommer nu vurdere, om staten kan konfiskere bilen.

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

Det fremgår ikke af døgnrapporten, om den 39-årige protesterede over beslaglæggelsen. Men udover en længere periode uden kørekort har han også en større bøde og en ubetinget fængselsstraf at ‘se frem til’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Vanvidsbilister er dog ikke det eneste, der fylder i politiets hverdag. På den københavnske vestegn håndterer den ansvarlige politikreds lige nu en bunke af særligt usle tyverier fra biler. Der er bl.a. gået udover Skoda-ejeren Tenna og hendes søn. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?