Annonce:

Tyv forsøgte at stjæle noget helt særligt i Tennas bil: “Jeg håber, han skar sig”

Den seneste tid har politiet fået adskillige anmeldelser, om biltyve der går efter noget handicapskilte i biler. 

Besøg vores annoncør:

Den seneste tid har en eller flere biltyve stjålet fra samfundets absolut svageste. Det er dog ikke selve bilerne men handicapskiltene i dem, som tyven eller tyvene er gået efter.

Til Ekstra Bladet oplyser Københavns Vestegns Politi, at man på bare én dag i sidste uge fik hele ti anmeldelser om den slags indbrud.

En af dem, der har haft besøg af den slags tyve, er Tenna, som presse-fotos.dk har talt med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hun fortæller, at tyven knuste forreste siderude i hendes Skoda. Men at han måske er blevet forstyrret midt under ‘arbejddet’. Invalideskiltet, som er tiltænkt Tennas søn, fik han nemlig ikke med sig.

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

Det lå i bunden af Skoda’en, da Tenna opdagede tyveriet.

– Politiet har fortalt mig, at det desværre er ret almindeligt. Den slags kan en tyv sælge og få helt op til 5.000 kroner for. Skiltene er penge værd, fordi det gør det nemmere at få en parkeringsplads – nogle steder i hvert fald, fortæller hun til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Desværre er det ikke første gang, Tenna oplever, at nogen begår indbrud i hendes bil for at få fat i skiltet. Politiet kom da også med en klar opfordring i sidste uge.

–  De her invalideskilte har åbenbart også en værdi for andre, så vi opfordrer til, at man husker at fjerne alle værdigenstande fra sin bil, lød det fra vagtchef ved Københavns Vestegns Politi David Borchersen i weekenden.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler