Annonce:

Disse BMW-ejere får flest fartbøder, viser undersøgelse

Det kommer måske næppe som et chok, at BMW-ejere samler på fartbøder. Men nye tal afslører, at det bestemt ikke er bag rattet af en M5-model.

En bestemt type BMW-ejer får langt flest fartbøder. Det viser en opgørelse fra det amerikanske forsikringselskab Insurify.

Nu kan det nok næppe komme bag på nogen, at BMW-ejere nærmest samler på fartbøder. Faktisk har bilmærkets kunder ry for at fylde meget – og ofte alt – i spejlene blandt den øvrige trafik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og ikke bare det. BMW-ejernes ry for hårdnakket at nægte at bruge blinklyset har fået den tyske fabrik til at komme med et guide. Læs mere om det her.

Spøg til side viser tallene faktisk, at det er i3-ejere der har det sværest med færdselsloven. Blandt forsikringselskabets data på kunder (4,6 millioner forespørgsler om dækning, red.) viser det sig, at hele 17,6 procent af i3-ejere har fået mindst én fartbøde.

LÆS OGSÅ: Elon Musk betalte 7 millioner kroner for forladt bil

Så høj en andel af fartbøder finder man ikke blandt andre bilister i det store datasæt. Og for at gøre det hele endnu mere forvirrende er BMW Z4-ejere tilsyneladende dem, der opfører sig pænest i trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bare 4,5 af Z4-ejerne oplyser, at de har fået en fartbøde, mens de har haft kørekort. Interessant nok kørte de største ‘fartdjævle’ – eller i hvert fald dem der er flest af – typisk i tyske, japanske eller sydkoreanske biler.

Og det er faktisk langt fra det eneste interessante, forsikringselskaberne kan fortælle om deres kunder. Ældre bilister laver eksempelvis langt de fleste ulykker i trafikken. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler