Bilforhandler afsløret i DR-program – kører videre i andet firma

Screendump fra DR-programmet 'Kontant - brugte biler og brudt løfter'

Hos Kommissionsbiler.dk har der været meget stille, siden DR’s forbrugerprogram kiggede forbi adressen i Hedensted. Men nu er indhaveren dukket op på de sociale medier igen.

Firmaet er ikke nyt. Dansk Bilauktion blev oprettet i virksomhedsregisteret i 2019. Men manden bag er den samme Erik Jensen, som ejer og driver Kommissionsbiler.dk

Og her har der ellers været meget stille, siden DR’s forbrugerprogram Kontant afslørede Erik Jensens forretningsmetoder. Blandt andet er Kommissionsbiler.dk mere eller mindre forsvundet fra de sociale medier. Men på samme adresse finder man også firmaet Dansk Bilauktion, og her forsøger Erik Jensen at køre sin forretning videre.

LÆS OGSÅ: Bilforhandler hængt ud før DR-afsløringer

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I hvert fald på de sociale medier. På Instagram begyndte virksomheden at lægge nye opslag op for fire dage siden. Opslaget omhandler en en tilsyneladende tvangsauktion over en Toyota Sportsvan. Bemærkelsesværdigt er det dog, at Dansk Bilauktioner er forsvundet fra Facebook, selvom om hjemmesiden danskbilauktion.dk stadig henviser til det sociale medie.

Efter afsløringerne i programmet ‘Kontant: Brugte biler og brudte løfter’ valgte Erik Jensen at lukke ned for kommentarsporet Kommissionsbiler.dk’s sociale medier. Ligesom en video – hvori indehaveren giver sit syn på DR-programmet – blev lagt på Facebook. Den video forsvandt dog igen efter blot et par dage.

Og selvom Dansk Bilauktion nu igen er aktiv på Instagram, er det stadig ikke muligt at kommenterer på virksomhedens opslag.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk