Bilerne fra Transformers-filmene søger ny ejer

Det vurderes, at samlingen af biler fra Transformers-filmserien har en samlet værdi på 2 millioner dollars. Er du den nye ejer af Bumblebee?

Det vurderes, at samlingen af biler fra Transformers-filmserien har en samlet værdi på 2 millioner dollars. Er du den nye ejer, skal du snart slå til.

Michael Bay er ikke bare manden bag Transformers-filmene. Den 56-årige filminstruktør er åbenbart også noget af en bil-entusiast. I hvert fald har han gennem årene fået købt sig nogle af de biler, som har medvirket i filmene.

Men nu vil han af med dem igen.

Den imponerende samling rummer biler som den originale Chevrolet Camaro SS “Bumblebee” fra 2010. Bilen havde ‘hovedrollen’ i Transformers 3: Dark of the Moon fra 2011.LÆS OGSÅ: BILMUSEUM SKAL TØMMES – OVER 200 BILER ER TIL SALG

Derudover sælges Ford Mustang “Barricade”, Mercedes-Benz SLS AMG “Soundwave” og Lamborghini Aventador “Lockdown” fra 2014. De sidste fire cifre i Aventador’ens stelnummer er i øvrigt “1963” – året for Lamborghinis grundlæggelse. Bilen blev bestilt direkte til filmsettet, og den mægtige V12-maskine har ikke kørt mere end 3.200 kilometer – i alt!

Alle bilerne er har været brugt under optagelserne af Transformers-filmene.

Sælges kun samlet
Alle bilerne vil blive solgt på auktion. Og så kunne man jo nemt tro, at der vil være størst rift om Bumblebee. Det er meget muligt. Men køberen får ikke nøglerne udleveret uden at købe de andre biler også.

Bilerne sælges nemlig som én samlet pakke, og de vurderes at indbringe 2 millioner dollars svarende til lige knap 13 millioner danske kroner.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk