Bilmuseum skal tømmes: Over 200 biler til salg


Det amerikanske bilmuseum Muscle Car City skal af med inventaret, derfor skal over 200 biler på auktion.

Samlingen, som ligger i Florida, er i sin tid skabt af Rick Treworgy, og han har haft en forkærlighed for Corvetter. Derfor er 80 af de mere end 200 biler også Corvetter af forskellig art.

Søndag den 23. januar vil derfor være ‘store Corvette-dag’, her skal 43 af bilerne nemlig sælges på én gang. Interesserede kan blandt andet få fingerne i alt fra de første Stingray-modeller over en ZR1 fra 2010 og en Z06 fra 2016.


Sælges før tid
Samlingen har dog også andet at byde på. Derfor er det blandt andet muligt at sikre sig en -eller flere – Pontiac GTO, Chevy Bel Air, Camaro, Impala og meget mere.

Denne C8 Corvette har bare 244 kilometer på tælleren – den skal nu finde en ny ejer. Det skal alt, du kan se på billedet her, i øvrigt også! Foto: Mecum

Egentlig skulle samlingen først være solgt i 2022, men coronapandemien trak besøgtallet ned, så Rick Treworgy besluttede at fremrykke den beslutning. En tung én af slagsen forestiller vi os.

Helt ny Corvette C8 
Var det noget med en helt ny Corvette C8 med 6,2-liters V8 og kun 152 mil (244 kilometer, red.) på tælleren?

Vi tør godt våge den påstand, at så længe det er amerikansk og med historisk V8-jern, er det muligt at få fat i.

Auktionen strækker sig over flere dage, men begynder 22.januar. Der er ikke mindstepris på nogle af bilerne.

Alle biler i samlingen – også denne Oldsmobile fra 1972 – sælges uden en mindstepris.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk