Betalte 2,2 millioner for ny Ferrari – så klippede politiet pladerne

Foto: Polizei Mettmann

En tysk Ferrari-ejer måtte gå fra sin F8 Tributo, da politiet fik øje på ham.


Bare fordi man har mulighed for at køre Ferrari, betyder det ikke, at man har råd til det. Sådan kan tingene godt “hænge sammen” for en tysk bilist, der fornyelig blev stoppet af politiet i en F8 Tributo.

I sådan en bil, som yder 720 hestekræfter fra en 3,9-liters V8-motor med dobbelte turboer, kunne man jo ellers godt tro, at det var højre foden som ikke kunne holde sig i ro.

Politiets søgning på bilen viste dog noget andet. Ne,og at ejeren ikke havde betalt sin månedlige forsikringspremiere, siden bilen blev indregisteret tilbage i januar. Den 32-årige bilist fik desuden besked på, at han selv måtte finde og betale for, at få autohjælp til at komme og fragte bilen væk. Det skriver det tyske medie 24Auto.de.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
2,2 millioner kr. – eller 300.000 euro – er i øvrigt billigt for en Ferrari F8 Tributo. I hvert fald sammenlignet med prisen i Danmark. Herhjemme koster en tilsvarende bil 4,28 millioner kr., når afgiften er betalt.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk