Audi A6 beslaglagt – fløj gennem 80-zone med 180 km/t

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det kunne være gået grueligt galt, siger vagtchefen.


Landets fartgrænser gælder hele døgnet rundt. Det må en mand midt 20’erne erkende, efter at han natten til lørdag omkring kl.01.30 blev stoppet i en Audi A6. Det gik nemlig at for hurtigt.

Ifølge vagtchef hos Østjyllands Politi René Ludvig blev den unge mand målt til at køre 180 km/t på Oddervej i retning mod Aarhus. På strækningen er den højst tilladte hastighed 80 km/t.

– Det er heldigvis sjældent, at vi ser så store hastighedsovertrædelser på landevejene. Det her er helt ekstremt. For der er ingen autoværn eller noget, så hvis man mister herredømmet over bilen, så kan det gå grueligt galt, siger vagtchefen til TV 2 Østjylland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bilisten nåede også at blive målt til 130 km/t i en 60-zone, før politiet fik ham stoppet. Bilen og sit kørekort blev han bedt om at aflevere på stedet. Førstnævnte er nu beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Der venter nu føreren en tur i retten.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk