Alfa Romeo vil bygge ‘en sidste superbil’ med forbrændingsmotor


Fra 2027 vil Alfa Romeo kun bygge elbiler. Inden vi kommer så langt, vil italienerne gerne sige ordentligt farvel til forbrændingsmotoren. 

Ifølge Car Magazine brygger Alfa Romeo på noget vildt og voldsomt, inden italienerne efter planen siger farvel til forbrændingsmotoren. Ordene kommer fra designchefen Alejandro Mesonero-Romanos.

Han vil ikke sige alt for meget, men før det bliver helt elektrisk i Torino, mener Car Magazine, at Alfa vil sende en superbil på gaden. Motormæssigt er der gode chancer for, at Alfa benytter igen benytter sig af den Ferrari-udviklede V6’er, som i forvejen ligger i Giulia Quadrifoglio.

Den yder i dag op til 540 hestekræfter i specialudgaverne GTA og GTAm. Mediet mener, at Alfa Romeo vil benytter sig af samarbejdet med Saubers Formel 1-hold i forbindelse med udviklingen af den kommende gadebil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En bil med kulfiber-monocoque designet i samarbejdet med Sauber – inden de to parter måske skilles ad, og Audi kommer ind i billedet – skal derfor ikke overraske os. Det forventes, at Alfa Romeo er klar med det første koncept af bilen allerede næste år. Mens vi skal frem til 2025, før den produktionsklare model ruller ud på vejene.

 

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk