Annonce:

Politiet om nye fotovogne: Nu er det slut med dette “trick”

Landets politikredse har taget 25 nye fotovogne i brug – det betyder, at der er i alt 107 af dem på de danske veje.

Et politiforlig på Christiansborg i december 2020 betød, at landets politikredse fik 25 nye fotovogne at fordele mellem sig. De biler er nu på vejene. Dermed vil der helt naturligt også være flere fartkontroller.

I hvert fald på Fyn. Det fortæller Sten Sørensen, vicepolitiinspektør og leder af færdselsafdelingen i Fyns Politi til Fyens.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vicepolitiinspektøren fortæller også, at det med de nye fotovogne er slut med et ‘lille’ trick som mange bilister har udnyttet. For mens de nye fotovogne fortsat ikke blitzer bagud, så filmer de nye fotovogne også i den modsatte retning.

– Vi ved, nogle lige piller den forreste nummerplade af, og så siger vi bare, vi har tabt den. Af den grund er nogle sluppet for bøder, men den går ikke længere, fordi vi også tager billeder bagud, siger Sten Sørensen til avisen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler