Annonce:

Mansory-tunet Ferrari går 355 km/t på toppen

Når fabriksbilen ikke er vanvittig nok, er der rigeligt med tunere som står på spring for at hjælpe. En af de mest sindssyg er Mansory.

Vi ved, at Ferrari har det stramt med Justin Bieber. Vi ved ikke, hvordan folkene fra Maranello har det med den tyske tuner Mansory. Men vi ved, at tuneren laver nogle af de mest sindssyge biler i verden.

Seneste projekt er en Ferrari SF90. Men selvfølgelig ikke en almindelig SF90. Hvis man da kan kalde en centermotoriseret superbil med 1.000 hestekræfter for almindelig. Nå, tilbage til den tunede udgave. For den har mere end 1.000 hestekræfter.  100 hk mere for at være helt præcis.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen har fået navnet Mansory F9XX og et bodkykit af kulfiber. Noget der ses på præstationerne. Ikke fordi SF90’eren fra fabrikken er langsom. Slet ikke. Fabriksbilen går fra 0 til 100 km/t på 2,5 sekunder og fortsætter helt til 340 km/t. Men den Mansory-tunede vogn hakker 0,1 sekunder af 0-100 km/t-tiden og lægger yderligere 15 km/t til topfarten.

Det virker måske ikke som alverden. Men der skal nok være noget som bider på. Især hvis tanken om endnu mere kulfiber er lokkende. Prisen? Ja, den er det nok bedst, ingen spørger til. Det er bare at betale ved kasse 1! Men Ferrari SF90 koster 8 millioner kr. med afgifter i Danmark.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler