Annonce:

Rygte: Ny BMW coupé får over 608 hestekræfter

Den nye Hommage vil være baseret på den kommende M4 CSL – den bliver bare endnu vildere.

I år har BMW rigtig noget at fejre. M-afdelingen fylder nemlig 50 år. Det er allerede bekræfter, at tyskerne sender både M3 Touring og M4 CSL på vejene. Men… der skulle være endnu mere på vej. Og det med endnu flere hestekræfter.

Australske WhichCar skriver, at BMW har kigget lidt tilbage i historien. Alt sammen for at lade sig inspirere af 3.0 CSL Hommage-konceptet fra 2015. Dengang en hyldest til 70’er-coupéen E9, og sådan har BMW, siger det australske medie, tænkt sig, at det skal fortsætte.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For selvom bilen vil være baseret på M4 CSL, så vil de to have meget lidt tilfældes. Blandt andet fordi tyskerne har tænkt sig at bygge hele karosseriet i kulfiber og fokusere meget mere på aerodynamikken. Der bliver dog tale om en meget lille produktion.

Til gengæld vil bilen have flere hestekræfter, end de 608 styk som M4 CSL siges at få. Det hele skal på ægte BMW-manér gå i asfalten direkte gennem baghjulene. Formentlig fordelt af en otte-trins automatgearkasse.

Apropos performance siger rygterne, at den nye coupé vejer lige omkring 1.500 kilo, går fra 0 til 100 km/t på 3,5 sekunder og har en tophastighed på ‘mere’ end 300 km/t

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af 3.0 CSL Hommage fra 2015

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler