Annonce:

Mercedes sætter prisen: Det sparer du ved at vælge den elektriske ‘S-Klasse’

I begyndelsen af august kunne den danske Mercedes melde ud, at man nu er klar med prisen på den elektriske S-Klasse, EQS. Og den er billigere end sin fossildrevne søster.

Mercedes-Benz i Danmark har langt om længe kommunikeret danske priser på den grænsebrydende EQS, og med en startpris på 1.050.000 kr., er EQS ca. 350.000 kr. billigere end den genopladelige S-klasse.

Prisen køber dig longrange-varianten, EQS 450+. Her får du 333 hk og den længst-mulige rækkevidde på 743 km.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Bil Magasinet.

Vil du have den omtalte MBUX Hyperscreen på 141 cm, bliver du nødt til at rykke op til topversionen, 580 4MATIC. For 1.490.000 kr. får du udover den store MBUX Hyperscreen, også en Advancepakke PLUS, der indeholder ting som omfattende parkeringsassistent, en førerassistentpakke og luksuslyd fra Burmeister.

Grafik: Bil Magasinet

Skal du bruge headup-display og remote-parking findes en Premiumpakke til 580 4MATIC for 30.000 kr., og for 80.000 kr. får du også PLUS-versionen af denne, der tilføjer et parfume-system, massagesæder og læderindtræk.

Vi kan umuligt gennemgå al ekstraudstyr, så hvis du selv vil danne dig et overblik, kan du lege med konfiguratoren til EQS her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler