Annonce:

Lamborghini lukker produktionen ned

Der bliver ikke produceret én eneste Lamborghini frem til 25.marts

Corona-virus lukker ikke bare meget af det offentlige Danmark, private virksomheder rammes også. Også i udlandet, hvor Lamborghini, hvis fabrik ligger i det hårdt corona-ramte Italien, nu lukker ned for produktionen.

Det sker allerede fra i dag, fredag 13. marts.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Denne foranstaltning er et resultat af socialt ansvar og høj følsomhed over for vores ansatte i den ekstraordinære situation, vi befinder os i lige nu, og som også udvikler sig i udlandet på grund af den verdensomspændende spredning af coronavirus, siger Stefano Domenicali, formand og administrerende direktør i Lamborghini, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Fast 9 udsat til 2021

Lamborghini oplyser ikke, hvor mange biler, der bliver sat på pause. Men nedlukningen af fra fabrikken i Sant’Agata i Bologna kommer efter et rekordår for Lamborghini. Sidste år solgte den italianske superbilsfabrikant nemlig hele 8205 biler. I 2018 var det tal blot 5750.

Salgssuccesen skyldes i højgrad SUV-modellen Urus, hvis 4-liters twinturbo V8 med 600 hestekræfter kunderne tilsyneladende ikke kan få nok af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den store SUV tegnede sig sidste år for 60,4 procent af fabrikkens samlede salg.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler