Annonce:

Retro-Revyen er et must for alle fans af klassiske biler

Retro-Revyen er tilbage på hylderne med masser af lækre klassikere, flotte flydere, herlige youngtimere, fede sportsvogne, priskatalog med over 2.000 biler og nye artikeltyper.

Hos vores gode venner fra Bil Magasinet er der nu landet en super lækker udgivelse, du som bilfreak er nødt til at eje. Den hedder Retro-Revyen, og her fortæller redaktør, Frederik T. Frey, om 2020-udgaven af retro-bogen over dem alle:

“Det er med stor fornøjelse, jeg byder velkommen til anden årgang af Retro-Revyen – årbogen der deler ud af den boblende begejstring fra youngtimerne og klassikernes verden. Arbejdet med årbogen anno 2020 tager udgangspunkt i glæden ved biler, der er kørt ind i pensionsalderen. Glæden opstår ved at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne. Som redaktør har arbejdstøjet skiftevis været skjorte, køresko eller værkførerkittel, ligesom grejet har vekslet mellem tastatur, rat, pedaler og garagens udvalg af millimeter- og tommeværktøj.”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

“Kernen i Retro-Revyen er bilerne og ligesom sidste år, finder du en ajourført prisoversigt – denne gang med endnu flere biler end tidligere. Yderligere tilføjelser er artiklen fra besøget på det danske Morgan-museum på charmerende Samsø samt temaartikler om de fire årtier mellem 1960-1990, import, originalitetskrav, plejeprodukter og elektriske veteraner. Artiklerne griber fat i strømningerne, og sætter emnerne i et engageret perspektiv, ligesom jeg i den seneste aftapning af årbogen tager stilling til flere emner i de nye ‘Redaktørens holdning’-bokse”, fortæller Frederik T. Frey.

Retro-Revyen 2020 er til salg på Bilmagasinet.dk/retro, i kiosker og kan også samles op på tankstationen, når du alligevel er inde at tanke drømmebilen fra den 13. februar.

Retro-Revyen 2020 Retro-Revyen 2020 Retro-Revyen 2020

Husk, at du også skal købe billet til Danmarks største bilmesse, hvis du er helt pjattet med klassiske biler. Klik her for at købe billet nu!

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler