925 blitzet samme sted – nu kritiserer politiet bilisterne

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Fredag satte Midt- og Vestsjællands Politi midlertidigt hastigheden ned til 80 km/t på Holbæk-motorvejen. Kredsen er dog ikke importeret over bilisterne.

Fredag satte Midt- og Vestsjællands Politi midlertidigt hastigheden på Holbækmotorvejen ned til 80 km/t på. Sikkerhed i forbindelse med Roskilde Festival lyder forklaringen. Men allerede samme dag kunne kredsen konstatere, at mange bilister blæser på den nye hastighedsgrænse. Og så selvom ordensmagten er tilstede med både færdselspoliti og fotovogne.

Lørdag var billedet ikke meget bedre. Tværtimod ud af 8.194 biler kørte tæt på 1.000 bilister for stærkt på strækningen. Og det er ikke ligefrem noget, Midt- og Vestsjællands Politi er imponeret over.

Udover de mange bøder, står to bilister til betingede frakendelser. Ligesom politiet notere sig 163 ‘sager med klip’. En af bilisterne kørte 158 km/t på strækningen, havde det gået bare to km/t stærkere, kunne det kategoriseres som vanvidsbilisme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det er stærkt kritisabelt, må man bare sige. Vi nedsætter hastigheden af sikkerhedsmæssige årsager, og så duer det jo ikke, hvis folk blæser på det, siger politikredsen til B.T.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk