Her blev 150 bilister blitzet på samme strækning

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Politiet fortalte fredag, at man satte hastigheden på Holbækmotorvejen ned til 80 km/t. Ikke alle havde fået eller forstår den besked.

Fredag oplyste Midt- og Vestsjællands Politi, at man fra lørdag morgen sænkede hastighed på Holbækmotorvejen til 80 km/t. Altså midlertidigt og i forbindelse med sikkerheden omkring Roskilde Festival.

Mindre end et døgn senere kunne samme politikreds så fortælle på Twitter, at 150 bilister ikke har forstået den forrige besked. For på bare halvanden time tog politiet de mange bilister i at  køre for stærkt på Holbækmotorvejen i østgående retning ved Roskilde. Heraf står en enkelt fartsnyder til et klip i kørekortet.

Politiet siger skiltningen med den midlertidige fartgrænse er tydelig, og understreger at det er for en sikkerheds skyld. Midt- og Vestsjællands Politi vil både med fotovogne og betjente fra færdselsafdelingen kontrollere, at hastighedsgrænsen bliver overholdt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk