Reklame:

3 biler der gør din sommer endnu bedre

Sommeren er over os, og det betyder lækker sommerbil – måske uden tag? Men hvad skal du vælge? Det er selvfølgelig en smagssag, men vi har fundet tre rigtig gode bud fra Karvil Leasing.

Temperaturen er kommet godt i vejret, og det betyder masser af ture til stranden og cruising efter is. Men den slags er bare lige en tand sjovere, når det foregår i en lækker bil. Så hvis du endnu ikke har fundet dig en lækker bil at nyde den danske sommer i, er det på høje tid.

Men koster den slags voldsomt mange penge? Nej, ikke hvis du går leasing-vejen. Med leasing betaler du nemlig en førstegangsydelse, som svarer til bilens værditab i den periode, du skal køre i den – altså uden afgift! Registreringsafgiften til staten betales i stedet som en lille procentsats hver måned i stedet for hele beløbet på én gang, som hvis du købte bilen med afgift. Det er en smart måde at undgå et kæmpestort billån.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvad så bagefter?
Når leasingperioden er slut, kan du forny aftalen eller sælge bilen. Fordelen her kan være, at bilen jo er uden afgift, så du har pludselig et marked, der hedder hele Europa i stedet for kun lille Danmark.

Men tilbage til sommerbilerne. Vi har været forbi Karvil Leasing, som er eksperter i det med leasing af fede biler. Og her har vi valgt tre biler, der på hver sin måde kan opfylde behovet for en lækker sommerbil. Se dem herunder.

Hvis du er interesseret i en af dem, kan du fange Karvil Leasing her: www.karvil-leasing.dk/kontakt-os/

BMW 440 cabrioletBMW 440i Cabriolet xDrive
Hvis du godt kan lide det topløse – og hvem kan ikke det – så er en BMW 4-serie et rigtig godt valg. Især i den her udgave, hvor du får 326 hk og firehjulstræk. Hvilket gør bilen til en flot sommercruiser, men også til lidt af en raket i lyskrydset. 0-100 km/t tager blot 5,4 sekunder.
KM: 44.000
År: 2017
Ydelse: 4.999 kr./md.
Udbetaling: 93.750 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 230.000 kr. ex. moms og afgift
Læs mere her!

Mercedes C300 Cabriolet
Mercedes C300 AMG Line Cabriolet
Her har vi fat i noget af det smukkeste, der nogensinde er skabt på fire hjul uden tag. Mercedes C-klasse som cabriolet er kunst på hjul – især i en AMG Line som her. Og med 258 hk og alt det rigtige udstyr, er det her måske sommerbilen over dem alle, hvor mange stadig kan være med økonomisk.
KM: 41.000
År: 2019
Ydelse: 4.999 kr./md.
Udbetaling: 93.750 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 240.400 kr. ex. moms og afgift
Læs mere her!

BMW X3
BMW X3 30d xDrive
Hvis sommerbilen ikke behøver at være topløs, men til gengæld gerne må være praktisk – hvis du eksempelvis skal have paddleboard eller mountainbikes med på tur – så er en BMW X3 det rette valg. Her er god plads, masser af udstyr, og så må den trække 2.400 kg på krogen, så du også kan slæbe en trailer.
KM: 76.000
År: 2018
Ydelse: 4.999 kr./md.
Udbetaling: 93.750 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 230.000 kr. ex. moms og afgift
Læs mere her!

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?