Zenvos danske stifter forlader mærket

Foto: Bjørn S. Nielsen

Troels Vollertsen, der grundlagde Zenvo i 2004, er nu fortid hos mærket. En advokat undersøger ‘uafklarede’ forhold. 

Siden 2013 har bilmærket Zenvo, der blev grundlagt i Præstø i 2004, været på russiske hænder. Og nu er stifteren Troels Vollertsen helt ude af virksomheden. Det skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Trods 30 ansatte – Dette mærke sælger “ingen” biler i Danmark

Reklameblok:Til mediet oplyser Troels Vollertsen, at han allerede tilbage i oktober stoppede hos Zenvo. Men dengang sagde mærket, at stifteren stadig var ansat. Begge parter vil nu dog gerne fortælle, at Troels Vollertsen er helt ude. Og at han har været det et stykke tid.

Kan ikke sige ‘ret meget’
Troels Vollertsen vil dog ikke sige ret meget mere om sagen, da “nogle advokater tager sig af uafklarede sager mellem mig og Zenvo”, som han forklarer det i en sms til Finans.

Zenvo har på sin side ikke ønsket at kommentere på ‘de uafklarede sager’. Noget tyder dog på, at Zenvo-stifteren allerede er videre. I hvert har han stiftet virksomheden “Vollertsen”, der skal udvikle komponenter til bilbranchen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Det nye firma har i øvrigt fået lokaler ganske tæt på Zenvo i Præstø. Selv siger Zenvo, at man håber på at kunne samarbejde med Troels Vollertsen i fremtiden. Det selvom økonomien i Zenvo ikke er prangende. I hvert fald ikke på papiret.  Mærket kom ud af 2021 med et underskud på 6 mio kr. efter skat.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk