Wheelsandmore gør Audi RS4 til et uhyre med 530 hk

Wheelsandmore har meldt sig i koret af tunere, som kaster kærlighed og mere power efter den nye RS4 Avant

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Der er en Audi RS4 Avant fra Wheelsandmore i dine spejle. Og med 530 hestekræfter fra den 2.9 liters biturbo-V6’er ikke bare siger den ‘flyt dig’ – den skriger det. Der er i øvrigt 710 newtonmeter i bilen, hvis du endnu ikke er helt overbevist om, at du skal ind til højre.

Hvilket helst skal ske ret hurtigt. For den brede Audi flytter sig ikke for nogen, når først WAD har haft fat i den. De ekstra 80 hestekræfter, der er lagt oveni fabriksopgivelsen, er nemlig med til at barbere betragteligt af de 4.1 sekund, det normalt tager RS4’eren at nå 0 til 100 kilometer i timen, lover Wheelsandmore. Dog uden præcist at fortælle hvor meget.

LÆS OGSÅ: Kan en rallybil med 600 hk accelerere i opvaskemiddel?

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Til gengæld er det åbenlyst, at tunerne jagter rivalerne fra MTM og ABT, der også har et tunerprogram skræddersyet til den onde stationcar fra Ingolstadt. WAD’s RS-løsning indkluderer da også et udstødningssytem og en omprogrammeret motorstyrring – præcis som ABT og MTM.

Hvad ikke fås hos konkurrenterne er Wheelsandmores egen fælgeserie, der giver RS4’eren 20″ sko på. 21″ hvis kunden ønsker det. Fælles for fælgene er dog, at de svøbes som forhjul i 275/30, mens bagdækkene er fuld fede 295/25-dæk. De passer lige ind under skærmkanterne, der er kommet meget tættere på asfalten med en justerbar gevindundervogn.

Reklameblok:

 

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk