WHAT?! BMW-meme er blevet til virkelig bil


Her på Boosted-redaktionen trak vi lidt på smilebåndene, da et meme om BMW’s kølergrill-design dukkede op. Memet gik hurtigt viralt – og nu findes bilen faktisk.

Men den er ikke lavet af BMW. I stedet har den kinesiske bilproducent Voyah ladet sig inspirere af den internetskabte morsomhed. Eller det er i hvert fald sådan, vi forestiller os, at bilen Voyah Dreamer er blevet til.

Ingen designer ved sin fulde fem kan have udtænkt det gab der.. Altså med god samvittighed.

LÆS OGSÅ: HER ER PORSCHE-MODELLEN, DU SIKKER ALDRIG HAR HØRT OM!Men jo, den er god nok. Voyha præsenterer i disse dage bilen på Guangzhou Auto Show. Og det forventes, at produktionen er klar til at sende de første biler på vejene engang i løbet af 2022.

Op til 630 hk
Den nye MPV er lige lidt mere end 5,3 meter lang, og den har en akselafstand på 3,2 meter. Hvilket faktisk gør bilen større end konkurrenten Lexus LM og Buick GL8 Avenir for den sags skyld.

Begge biler som ikke sælges på hverken det danske eller europæiske marked.

Voyha har under præsentationen af bilen ikke sagt noget om specifikationerne. Men ifølge Carscoops er MPV’en mekanisk relateret til modellen ‘Free’. En 7-sæders crossover med to elmotorer og et batteri på 88 kW. Det giver en effekt på voldsomme 630 hestekræfter.

Men se lige det fjæs der, altså. Nej, det er ikke en forsinket aprilsnar.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk