Vred husejer sætter falsk lyskryds op – folk kører ind i mit hus

En britisk mand har fået en bøde for at sætte et falsk lyskryds foran sit fredet hus

En britisk mand har fået en bøde, fordi han er træt af, at folk kører ind i hans hus. 

Ligesom vi i Danmark har fredet bygninger, har de det i England. Grande Two-huse er ‘bygninger af særlig interesse eller vigtighed’. Sådan et hus bor Wayne Earl i. Dog ikke uden for forstyrrelser.

LÆS OGSÅ: PIS! Når bagklappen åbner… i vaskehallen

Ifølge ham selv er det således flere gange sket, at bilister har påkørt huset. Og det er han – forståeligt nok – noget træt af. Derfor fortæller Earl nu til de engelske medier, om hvordan han siden januar i år har haft et falsk lyskryds til at stå ude foran huset.Det, håber han, holder uheldige bilister fra hans hovedør.

Det hele sker efter flere uheld. Blandt andet er en lastbil engang bakket direkte ind i huset, som Wayne Earl har boet i i 24 år. Det skriver Drivetribe.

Mandens sikkerhedsforanstaltning er politiet dog ikke helt tilfredse med. Faktisk kalder ordensmagten det ulovligt og en ‘fare for sikkerheden’.

Derfor har Wayne Earl været en tur forbi retten, hvor dommeren gav politiet ret. Husejeren blev idømt en bøde på 150 britiske pund. Godt 1.300 danske kroner. Oveni det kommer sagsomkostninger på 32 pund, som Wayne Earl også skal betale.

Alt sammen fordi han var – og nok stadig er – pænt træt af, at folk er idioter i trafikken. Om Wayne Earl har pillet den falske lysregulering ned endnu, melder historien ikke noget om.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk